Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON!

Informatii livrare Naționala / Locală :

Comenzile plasate pe site, de luni pana vineri, pana in orele 15:00, cu livrare in orasul Constanta sunt livrate in aceeasi zi. Costul transportului este de 35 lei, pentru comenzile de sub 50 lei, 10 lei pentru comenzile intre 50-300 lei si GRATUIT pentru comenzile care depasesc suma de 300 lei.

GLS : 

Tarif 20 lei ( la comenzile intre  50 - 300 lei ), livrare in 24-48 ore de la confirmarea comenzii.

Tarif 35 lei, pentru comenzile cu valoarea intre 0 - 49.99 lei

Tarif 18 lei, pentru comenzile cu livrare catre Locker GLS.

La comenzile de peste 300 lei, transportul este GRATUIT, pe teritoriul ROMANIEI.

La comenzile de peste 700 lei, se percepe un avans de 100 lei, in contul societatii ( datele vor fi furnizate catre client dupa ce se plaseaza comanda ). Li Nails Boutique nu se face responsabila pentru eventualele intarzieri ale coletelor, fiind exonerata de orice vina in acest sens prin contractele comerciale incheiate cu furnizorii de servicii de curierat respectiv, GLS GENERAL LOGISTIC SYSTEMS ROMANIA S.R.L.

Pentru coletele neridicate de către clienti, din motive independente de SC LI NAILS BOUTIQUE SRL, se va percepe costul transportului tur-retur al coletului, de 40 lei, în avans, pentru a se retrimite coletul sau pentru a se trmite o comandă ulterioară. 

Trimiteri internationale :

Trimitem colete in cadrul UE, respectiv 37 tari.

Coletele trimise in afara EU ( UK - spre exemplu ), necesita procedura de vamuire, iar costurile de vamuire cad in sarcina destinatarului.

Firmele de curierat care asigura transportul coletelor sunt GLS GENERAL LOGISTIC SYSTEMS ROMANIA S.R.L.

Tarifele de transport internationale, pot suferi modificari de pret, fara o notificare prealabila, in functie de fluctuatiile indicilor de combustibil. Timpul de tranzit al coletelor este de 1-8 zile lucratoare, depinde de firma de curierat aleasa si metoda de transport ( aerian sau rutier ).