Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON!

Politica de Retur

Linailsboutique.ro ofera retur pentru clientii care notifica intentia lor in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului. 

Comenzile cu livrare pe teritoriul Romaniei sunt eligibile pentru retur.

In cazul comenzilor cu livrare internationala, costurile de retur cad in sarcina clientului. Produsele se pot returna prin orice firma de curierat care asigura livrarea coletului de retur la depozitul Comerciantului. Adresa la care se trimit coletele de retur este: Str. Bucuresti, nr. 26A, Constanta, Romania.

Clientul se obliga sa notifice Linailsboutique.ro intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la contact@linailsboutique.ro sau prin telefon la numerele de telefon 0735579757 / 0728663909, in caz contrar, linailsboutique.ro poate refuza coletul. 

Informatiile necesare care trebuie furnizate linailsboutique.ro pentru trimiterea curierului sunt urmatoarele:

·         data expedierii coletului;

·         numarul Comenzii;

·         suma de returnat;

·         adresa de unde curierul urmeaza sa preia coletul de retur;

·         modalitatea de plata dorita (datele contului bancar sau voucher de cumparaturi echivalent cu suma produselor returnate).


Toate costurile de retur ale produselor/garantie comerciala ( LIVRARE, AMBALARE, ETC. ) vor fi suportate de catre CONSUMATOR, intrucat SC LI NAILS BOUTIQUE SRL,  a adus la cunostinta acest lucru iar prin acceptarea acestor TERMENE SI CONDITII, se confirma luarea la cunostinta de catre consumator. Conform OUG 34/2014, ART. 14, ALIN. 2, CONSUMATORUL VA SUPORTA TOATE COSTURILE DIRECTE DE RETURNARE ALE PRODUSELOR ( COSTURILE DE LIVRARE, AMBALARE, ETC. ), PRIN CURIER ALES DE VOIE.

Sunt exceptate de la retur produsele mentionate in OUG 34/2014, art. 16.

Privind dreptul de denunţare a contractului, consumatorul trebuie să ştie că, din momentul în care a primit un produs comandat pe internet, are 14 zile pentru a-l returna, dacă nu este mulţumit de el; nu trebuie să invoce vreun motiv.    

Orice neconcordanță asupra comenzilor primite, se anunță in maximum 1 zile de la data primirii coletului. Ulterior acestui termen, nu ne mai asumăm răspunderea asupra integrității produselor.

 

Conditii de returnare a produselor

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu linailsboutique.ro). 

Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set. 

In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.

 

Retur DOA (Dead on arrival)

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

 

Termene de returnare a banilor

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care linailsboutique.ro este informat de catre client cu privire la decizia acestuia de a returna produsele.

Dupa validarea returului, clientul poate primi, la alegere, contravaloarea produselor sub forma unui cupon valoric pe care il va putea folosi in termen de 30 zile de la data confirmarii primirii returului de catre linailsboutique.ro. Dupa aceasta data cuponul isi pierde valabilitatea.